Днес стана не просто модерно да се теглят ипотечни кредити, а задължително условие, за да може всеки средностатистичен българин да се сдобие с нов дом. Този вид заеми не се различава много от другите, тъй като все пак те имат едно общо нещо помежду си, а именно лихвения процент върху изтеглената сума.


Днешните ипотечни кредити

Като цяло днес можете да срещнете най-общо казано два вида ипотечни кредити. Първият вид се дава въз основа на ипотекиран имот от ваша страна. Той е добър вариант, ако в момента нямате доказан доход и перспективата Ви във времето е да не се обърнат нещата във вашата полза. Разбира се, тук е важно да прецените добре дали ще имате възможност да погасявате вноските си редовно, за да не изгорите с парите, но и с ипотекирания имот. Вторият вариант се дава на основата на вашите доходи, които трябва да са постоянни, тоест да имате трудов договор със сигурна фирма. Този вид ипотечни кредити е най-тегления в днешни време, тъй като най-често българите нямат имот, който да ипотекира и именно затова теглят този вид заем.

В кръвта на всеки човек от нас са заложени приоритети, които искаме да постигнем – семейство, кариерно развитие, деца и разбира се дом. Това са нещата, за които всеки човек мечтае от най-ранна възраст и през целия си живот се старае да ги постигне. Ако Вие вече сте постигнали първите три неща и в менюто Ви за пълно щастие липсва дом, значи днешните ипотечни кредити са точно това, от което се нуждаете. Днес лихвените проценти спаднаха много и така ще можете да си позволите вземането на този вид заеми. Ако имате имот на ваше име, то нещата много ще се улеснят, защото просто ще ипотекирате него и въз основа на това ще Ви бъде отпусната желаната сума. Постигнете мечтите си заедно с AGBFinance и техните изгодни ипотечни кредити още днес!