Ако Вие се нуждаете от пари, но не искате или нямате възможност да попълвате доста документи, да чакате, да предоставяте безброй документи и така нататък, то бързите онлайн кредити са най-доброто решение за Вас.


Бързи кредити – същност и условия


Сега ще Ви запознаем с основните плюсовете, а също така и минуси на този вид бързи кредити. Един от плюсовете е, че знаете колко точно ще връщате и каква ще е вашата вноска.
Няма скрити условия, дребен шрифт и подводни камъни. Много е важно преди да изберете фирмата, от която ще теглите бързи кредити, да се запознаете с нейните условия, за да няма неприятни изненади след това. Това условие важи не само за бързи кредити, но и за всички видове кредити.

Основни предимства на бързите кредити:

  • Бързо разглеждане на вашата молба за кредит и бързо получаване на одобрение;

  • Възможност за подписване на договор онлайн;

  • Лесно може да кандидатствате от дома си. Достатъчно е да имате Интернет. Дори не е необходимо да напускате жилището си; Получавате сумата, за която сте кандидатствали по вашата банкова сметка;

  • Не чакате по опашки, не попълвате милион документи, не се занимавате с досадните формалности и други;

  • Без скрити условия, дребен шрифт и подводни камъни;

  • Много програми за коректни клиенти. Ако сте върнали вашия кредит на време, то автоматично си осигурявате одобрение, ако кандидатствате за нов кредит;

Неутрално условие:

Дори да кандидатствате при небанкова институция за бързи кредити е важно да знаете следното нещо. Те са задължени да подават информация относно обслужването на вашия кредит в Централния Кредитен Регистър на БНБ. От това дали сте погасявали вноските си навреме зависят вашите отношения с много институции – банки, застрахователни дружества, небанкови институции и дори бъдещи работодатели.

Негативни черти на бързи кредити:

Повечето бързи кредити се възползват от вашето временно финансово затруднение и лихвите са доста високи. Това Ви задължава да върнете доста повече пари отколкото реално сте взели.

  • Затова е много важно да прецените дали вноската няма да натовари много вашия бюджет;

  • Малък размер, тоест повечето бързи кредити не могат да Ви отпуснат по-големи суми;

Но въпреки всичко бързите кредити си остават много добра алтернатива, ако се нуждаете спешно от пари. Но в живота едно нещо е за сметка на друго, така че преценете много добре дали ще имате възможността редовно да си погасявате вноските.