В днешно време огромна част от живота на хората е в Интернет. Там контактуваме и споделяме информация с приятели. Поръчваме си стоки и храна за бита. Резервираме си билети за различни мероприятия и почивки. Кандидатстваме за работа и не на последно място кандидатстваме на онлайн заеми.

Огромно улеснение за обикновения човек е този опростен вариант на финансиране. Онлайн заемите са практични, удобни и насреща винаги когато имаме нужда от тях. Те могат да покрият неотложна нужда от пари в подходящия момент, без да се налага да чакате с дни за одобрение.

Не банковите финансови институции, които се специализираха в този вид кредитиране са истински професионалисти. Те държат много на своето добро име и доверието, което изграждат у клиентите си, благодарение на своето отговорно отношение и разбиране към проблемите им.

Ето ви няколко причини да се доверите на онлайн заемите

Онлайн заеми – Защо да се възползваме от тях?

 

1. Удобство при кандидатстване

За да получите за този вид финансиране, няма да е необходимо да отидете до офис на някоя кредитна институция. Нужно ви е единствено компютър с интернет. Стоите си у дома, попълвате бланката за кандидатстване и чакате кредитен консултант да се свърже с вас. Това е. Съвсем просто и лесно.

2. Бързина на процедурата

Онлайн заемите са подобрения вариант на бързите кредити. Имате нужда от пари и ги получавате в рамките на 1 час, защото кредитните компании знаят колко е важна бързата реакция.

Кандидатстването няма да ви отнеме повече от 5-10 минути, а отговорът ще ясен в рамките на 5 до 15 минути (зависи от компанията, която изберете). След одобрение парите се превеждат директно по банковата сметка, която сте посочили. И всичко това без да излезете дори от вас.

3. Минимум документация

Тук няма да ви се наложи да доказвате доходи. Сумите, които се отпускат обикновено са в малък размер, а обвързването с институцията е краткосрочно и за това нужният документ е само една лична карта. Нищо повече.

4. Без поръчителство и трудов договор

При онлайн заемите няма да ви се наложи да си търсите поръчител. Вашето кредитно досие е напълно достатъчно, за да се направи преценка колко надежден платец на задължението ще бъдете. Не е и необходимо да имате регистриран трудов договор или пък изискването да са минали 6 месеца от подписването му.

5. Изгодни условия

Банките изобщо не се занимават с кредитиране под определен минимум. Когато искате да изтеглите малка сума пари, най-изгодно ще ви е да се обърнете към онлайн заемите. Сумите варират от 100 до 500 лв. Сроковете са кратки, а вноските са напълно съобразени с възможностите ви, така че да не изпитвате финансова тежест при погасяване на задължението.

6. Прозрачни условия

Цялата необходима информация за кредитната компания, към която сте се насочили, я има публикуване на сайта й. Намира се в „Общите условия“. Тям подробно е разгледана всяка една стъпка от кандидатстване до погасяване на заема.

Всички лихви, срокове и такси, които могат да ви бъдат начислени, са посочени изрично. Какви могат да бъдат последствията за вас от неизпълнение на договора също са подробно описани. Необходимо е само да си направите труда да се запознаете с цялата информация и при нужда да зададете въпроси на кредитния си консултант.

Така кредитната компания ви дава свободата да направите напълно информиран избор, без притискане или повлияване от нейна страна.

7. Професионализъм

Вярно е, че съществуват и не до там коректни организации (лихвари), които отпускат кредити, но при кандидатстване за онлайн заем винаги можете да разпознаете легитимната фирма. Търсете на сайта информация за регистрация на компанията в БНБ. Можете да я намерите в менюто „ За нас“.

Проверете и дали тя е регистрирана като администратор на лични данни. Също много важно условие. Все пак вие ще попълните данните от личната си карта нали?

И така стана ясно, че онлайн заемите са перфектният изход за всеки изпаднал в краткосрочно затруднение. Имате нужда от помощ? Просто я потърсете на правилното място.